Telefonszám: +36 (23) 428 381 | +36 (20) 9-428-381

Rólunk

Ha meg bírtad álmodni, meg tudod csinálni
about us

Az AROMI ÉTTEREM ÉS PIZZERIA több mint egy évtizede örvendezteti meg vendégeit minőségi, házias olasz ételeivel. Közönsége a budaörsi polgárokon kívül Budapestről és a környező városokból érkező, laza eleganciát kedvelő, gasztronómiai igényességgel bíró vendégek.

A tulajdonosok maguk utaznak havonta a Garda-tó vidékére, hogy kiválasszák és megvásárolják a megfelelő alapanyagokat. Az itthon beszerzett árukra is a legjobb minőség, frissesség jellemző: jégágyon szállított tengeri hal, kétnaponta érkező bivalymozzarella, első osztályú zöldségek, díjnyertes hentes frissen vágott hústermékei.

Külön kiemelést igényel az országhatárokon túl is elismerten legjobb AROMI PIZZA.Tapasztalt dél-olasz pizzamester útmutatásaival és receptjével készülő remekmű mérnöki igényességgel, eredeti alapanyagokkal több, mint tíz éve vonzza vissza nap mint nap a vendégeket.

Figyelmet kíván továbbá a helyben készített házi tészta, ami méltó alapot kínál a hozzáértéssel elkészített válogatott alapanyagú feltéteknek. Az étterem legkedveltebb édessége a tiramisu és a profiteroles, ami a legigényesebb olasz vendégek elismerését is kiváltja ételfogyasztásuk megkoronázásaként. 

Nyitás hétköznap reggel 8.30-tól egy kiváló Caffé Perté olasz kávéval, de friss croissan vagy akár vitaminszendvics, felvágott, omlett is fogyasztható.

Az AROMI ÉTTEREM ÉS PIZZERIA igen kedvelt hely üzletembereknek, baráti társaságoknak és gyermekes családoknak egyaránt.

Kik vagyunk?

Pozitív életérzés, napsütötte ízek, otthonos belső - ahol a laza komfort kulináris élvezettel párosul.Aromi Ristorante Pizzeria
2040 Budaörs ,Stefánia u. 2,
+36 (23) 428 381
+36 (20) 9-428-381
tothjudit1974@gmail.com

Nyitva tartás

Hét - Pén
11:00 - 22:00
Szombat
11:00 - 22:00
vasárnap
11:00 - 22:00
Nyáron: hosszabbított nyitva tartás.
chef

"É buono? Lo so, l'ho fatto io!!" (Finom?! Tudom, én csináltam!)

Asztalfoglalás

Éttermünk a következő fizetőeszközöket fogadja el:
Ft, Eur, Pay Pass, terminál ( Mastercard, Maestro, Mastercard electronic, American Express ), Otp Szépkártya, Erzsébet melegutalvány, Ticket Express.
© 2019 - Weboldalt készítette Popular Marketing - Minden jog fenntartva
pizzeria